Sponsor Reklam

Sony Xperia P LT22I Cep Telefonu Ve Sony Xperia P LT22I Özellikleri

Sponsor Reklamlar
Haber 03:14 | 0 yorum

Haber Bu yazımızda sizlere Sony Xperia P LT22I cep telefonu ile ilgili bilgilerden söz edeceğimizi belirtmemiz gerekmektedir. Sony Xperia P LT22I, ve Sony Xperia P LT22I özellikleri ile ilgili bilgilere erişmek için yazımız içerisinde aktaracağımız bilgilerden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz hiç zaman kaybetmeden Sony Xperia P LT22I ile ilgili detayları ve Sony Xperia P LT22I özelliklerini birlikte öğrenelim:
Sony Xperia P LT22I özellikleri: 120 gram ağırlığı bulunan Sony Xperia P LT22I cep telefonunun inceliği 10.5 milimetre olarak belirtilmektedir. Bekleme süresi 475 saat olarak belirtilen Sony Xperia P LT22I için konuşma süresinin altı saat olduğunu da belirtmeyi unutmamamız gerekmektedir. Ekran boyutu 4 inç olarak aktarılan Sony Xperia P LT22I cep telefonu için ekran çözünürlüğü 960 x 540 piksel olarak belirtilmiş bulunmaktadır.
Bluetooth, dijital kamera, 1 GHz işlemci, Android 2.3 işletim sistemi, 8 MegaPiksel dahili kamera, Li-İon 1305 mAh gücünde pil, USB, Wi-Fi, GPS, görüntülü konuşma, EDGE, 3G… gibi pek çok detay da Sony Xperia P LT22I özellikleri arasında yer almakta, ve Sony Xperia P LT22I cep telefonu bu şekilde taliplerine ulaşmaktadır.
Sony Xperia P LT22I fiyatının, farklı yerlerde farklı aralıklarda olduğunu belirtmeyi de ihmal etmememiz gerekmektedir. İnternet üzerinden alımı gerçekleştiğinde Sony Xperia P LT22I fiyatının ucuzladığını belirtmeyi unutmamalıyız. Güncel bilgiler ve güncel haberler ile iglili bir blog, spor, müzik, tv ve dahası

sezinhaber.blogspot.com:

0 yorum