Sponsor Reklam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Mitingi Konuşması 16 Haziran 2013

Sponsor Reklamlar
Haber 17:32 | 0 yorum

Haber Başbakan Erdoğan İstanbul mitingi 16 haziran 2013 nerede saat kaçta başlayacak ? AKP İstanbul Kazlıçeşme Milli İradeye saygı mitingi hakkında tüm detayları http://sezinhaber.blogspot.com/ adresimizden takip edebilirsiniz.
İstanbul Kazlıçeşme Mitinginin çok kalabalık olması bekleniliyor.Pazar günü olması ve halkı İstanbul kazlıçeşme mitingi davetiyle çevre illerdende yoğun ilgi olması bekleniliyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Kazlıçeşme Mitingi Taksim Gezi Parkı olayları hakkında açıklamalarda bulundu.
Kazlıçeşme Meydanı’nda yarın gerçekleştirilecek olan “Milli İradeye Saygı Mitingi” öncesi Başbakan Erdoğan’ın dev posterleri şehrin önemleri yerlerine asıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a atfen ‘Yedirmeyeceğiz’ yazan dev poster ve pankartlar, Balmumcu, Unkapanı Köprüsü, Boğaziçi Bağlantı Köprüsü, Galata Kulesi ve Galata Köprüsü gibi, İstanbul’un en önemli ve görünür yerlerine asıldı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AKP 15 haziran 2013 cumartesi günü Ankara'da Milli İradeye saygı büyük bir miting verdi.Mitingde aralardan Mhp bayrakları çıktı ve Şok pankartlarla Ankara mitingi bitti ve 16 haziran 2013 Akp İstanbul Kazlıçeşme mitingi var sırada.Miting Saat 17:30'da İstanbul Kazlıçeşme'de yapılacaktır. Güncel bilgiler ve güncel haberler ile iglili bir blog, spor, müzik, tv ve dahası

sezinhaber.blogspot.com:

0 yorum