Sponsor Reklam

Arka Sokaklar 292.Bölüm Fragmanı 21 Haziran Kanal D

Sponsor Reklamlar
Haber 01:42 | 0 yorum

Haber Ekip, yanan bir gemide mahsur kalan mültecileri kurtarmak için alevlerin arasına dalıyor ve denizin ortasında can pazarı yaşanıyor. Çıkan bir çatışmada ağır yaralanan Zeynep ise ölüm kalım savaşı veriyor.
Rıza Baba yeni odasına taşınmıştır. Ekip bu olaya çok bozuk olsa da, Rıza çok umursamaz.
Fatma ve kızı Zehra Lübnanlı mültecilerdendir. Ülkelerine dönebilmek için son altınlarını bozdururlar. Oteline dönerken kapkaça uğrar ve altınlar gider. Kadın ne yapacağını bilememektedir. Otelci Süleyman’a derdini anlatmaya çalışır ancak, başaramaz. Patronları Kemal ve Hazar’a uçurur haberi. Eski Afgan askeri Yesrep, Fatma’ya destek olur. Yesrep, Kemal’i ikna edip tekneye alınmasını sağlamaya çalışır ama adam kesinlikle kabul etmez. Ve bunun üzerine otelde çatışma çıkar. Adamlar Fatma ve Yesrep’i otelde bırakır. Zehra’yı da alarak tüm mültecileri kamyona bindirip götürürler. Bu sırada ekip otele baskın yapar, Fatma’yı ve tüm mültecileri kurtarmak için Hazar’ların peşine düşerler. Hazar ve adamları tüm mültecileri bir kum kosterinin içine doldurur, benzin döküp yakmaya başlarlar. Gemi alev alırken Rıza Baba ve ekip, denizden gemiye ulaşmaya çalışırlar.
21 Haziran Cuma Ünlü iş adamı Nevzat’ın oğlu Yener, yolda seyir halindeyken bir teyzeye çarpar ve korkarak kaçıp gider. Hemen avukat dayısını arar. Dayısı Tarık onu sakinleştirir ve adamlarını gönderip aldıracağını söyler. Yener yolda ıssız bir yere saklanıp beklemeye başlar. Bu sırada Ali ve Zeynep ile çatışmaya girerler. Tarık’ın gönderdiği araç Yener’i alıp giderken, Yener’in silahından çıkan kurşun Zeynep’e isabet eder. Güncel bilgiler ve güncel haberler ile iglili bir blog, spor, müzik, tv ve dahası

sezinhaber.blogspot.com: ,

0 yorum